O nama

Dobrodošli u naš dom u Iloku – vaša prva destinacija za udoban smještaj i izvanredno gostoprimstvo!

Mi smo ponosni domaćini koji se posvećuju stvaranju iskustava koja će našim gostima ostati urezana u sjećanju. Smješteni u srcu Iloka, naša obiteljska kuća nudi tri prostrane dvokrevetne sobe opremljene svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak.

Što nas čini super domaćinima? Naša posvećenost vašem zadovoljstvu i udobnosti je naša najviša prioritet. Osim toga, naša ljubaznost, susretljivost i spremnost da vam pružimo lokalne savjete i preporuke čine nas idealnim partnerom za vaš boravak u Iloku.

Svaka naša soba je pažljivo uređena s ciljem pružanja domaće atmosfere i opuštanja. Kroz godine smo stvorili prostor u kojem se gosti osjećaju dobrodošlo, kao da su kod kuće. Imamo vlastito parkirno mjesto kako biste se bezbrižno mogli kretati, a blizina autobusne postaje, trgovina, vinarija i ostalih lokalnih atrakcija čini našu lokaciju vrlo povoljnom.

Naša uloga super domaćina prožeta je pažnjom prema detaljima, a naš cilj je osigurati da vaš boravak bude ne samo udoban, već i nezaboravan. Budite slobodni pitati nas o bilo čemu, od lokalnih običaja do najboljih restorana u blizini – mi smo ovdje kako bismo vam pomogli da istražite sve čarolije Iloka.

Uvjereni smo da će naša toplina, briga i pristupačnost učiniti vaš boravak nezaboravnim. Dođite i doživite Ilok kroz oči lokalaca uz našu izuzetnu uslugu i gostoljubivost. Radujemo se što ćemo vam biti domaćini i pružiti vam nezaboravno iskustvo

Kada istražujete ljepotu Iloka, imat ćete priliku posjetiti neke od značajnih znamenitosti. Oduševite se prekrasnom Iločkom tvrđavom, koja pruža nevjerojatan pogled na rijeku Dunav i okolni krajolik. Prošećite kroz slikovitu staru jezgru grada s tradicionalnim kućama i uskim ulicama koje odišu poviješću.

U blizini se nalaze i Iločki podrumi, poznati po vrhunskim vinima i tradiciji koja seže unatrag stoljećima. Posjetitelji mogu uživati u degustaciji vrhunskih vina i saznati više o bogatoj vinskoj baštini ovog područja.
Marija Barbarić, domaćin

Javite nam se

Vaše pitanje, rezervacija ili posebna želja su nam izuzetno važni.
Naše stručno i susretljivo osoblje stoji vam na raspolaganju kako bi vaš boravak kod nas bio besprijekoran.